5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Chiar dacă vehiculul tău are un trecut tulburat, o să-l vinzi mai fast cu o verificare a istoricului.

O situatie similara poate exista si in cazul oglinzilor, vezi daca oglinzile din dotare erau electrice, cu incalzire sau easy. Merita sa vezi si daca masina nu a avut dotari din fabrica precum "oglinzi electrice auxiliare" ori alte elemente care nu au fost incluse la momentul fabricatiei. Imagini din Arhiva cu Masina

Raportul AutoDNA iti ofera informatii cuprinzatoare despre orice daune inregistrate, astfel incat sa poti lua o decizie inteleapta si sa eviti masinile care prezinta probleme majore.

Prin verificarea kilometrajului unui autoturism next hand, poti avea incredere ca numarul de kilometri afisat pe bordul masinii este specific cel genuine. Aceasta iti ofera posibilitatea de a evalua mai bine starea generala a masinii si de a lua decizii informate in procesul de cumparare.

In concluzie, nu uita sa verifici seria sasiului inainte de a cumpara o masina SH. Acest pas simplu, dar esential, te va ajuta sa obtii informatii cruciale despre istoricul si autenticitatea masinii si sa faci o achizitie inteleapta si sigura.

Exista mai multe modalitati de a verifica km unei masini. Una dintre cele mai rapide si mai eficiente este utilizarea unui raport de istoric auto. Aceste rapoarte ofera informatii detaliate despre kilometrajul istoric al vehiculului, bazate pe inregistrari si documente oficiale.

Indiferent de aplicatia pe treatment o vei alege, este esential sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a lua o decizie importanta.

De asemenea, poti solicita un exam push pentru masina pe care intentionezi sa o cumperi. In timpul testului de conducere, observa cat de bine se simte masina pe drum si cum se comporta la accelerare si franare.

clienții apasa aici de autoturisme next hand din Europa plătesc mai mult decât valoarea genuineă a vehiculului ca urmare a întoarcerii kilometrajului

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

Intoarcerea este interzisa: raspuns corect chestionar auto Intrebarea din chestionar este formulata in felul urmator si ai three variante de raspuns.

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un incident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un model mai vechi de masina pentru a face economie de bani.

Decodorul nostru VIN vă va oferi informații extinse codificate de producătorul vehiculului. Datorită acestui fapt, veți primi informații fiabile despre vehiculul treatment vă interesează și chiar veți putea verifica echipamentul vehiculului după numărul VIN. Trebuie doar să introduceți numărul VIN în sistemul nostru și, după câteva secunde, veți primi informațiile decodate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *